Wie zijn

wij?

Mogen wij ons even voorstellen?

Drukkerij Peters Amsterdam B.V.

Drukkerij Peters Amsterdam B.V. is een familiebedrijf met een lange historie. In 1969 begonnen als eenmanszaak aan de Mercatorstraat in Amsterdam. Van een drukker op de hoek met een boekhandel groeiden we uit tot een full-service grafimediabedrijf met de nieuwste digitale druktechnieken en online mogelijkheden.

Sinds 1982 zijn we gevestigd op het bedrijventerrein van Amsterdam-Zuidoost, in de buurt van het AMC. In 1990 betrokken we ons huidige pand.

In de 47 jaar van ons bestaan is één ding onveranderd gebleven: de ouderwetse service die Drukkerij Peters Amsterdam B.V. nog steeds biedt.

Drukkerij Peters Amsterdam B.V.: Alles met een persoonlijke aanpak, hoge service en kwaliteit.


Drukpartners DijkmanSmeink B.V.

Is een samenvoeging die in 2006 plaats heeft gevonden, tussen Drukkerij Dijkman en Drukpartners Smeink.

Drukkerij Dijkman had een lange historie in Diemen, waar zij al sinds de jaren 60 gevestigd is. De naamdrager van dat bedrijf is nog tot 2009 werkzaam geweest bij de drukkerij.

Drukkerij Smeink BV, bestaat al sinds 1987 en is ooit begonnen op het WG plein in een bedrijfverzamelgebouw. Het bijzondere aan deze locatie is dat het voorheen een ziekenhuis was. De drukkerij is begonnen in een oude ziekenzaal en is daarna steeds meer uitgebreid. Daarna is men verhuisd naar Amsterdam-Zuidoost. Zowel Drukpartners Smeink als Drukkerij Dijkman waren echte familiebedrijven en sinds de fusie van 2006 is dat zo gebleven. Op de nieuwe locatie in Amsterdam-Zuidoost is alleen nog Esther Smeink werkzaam.

Samenwerken / samenwonen

In 2010 kwamen er plannen om samen te gaan werken en wonen met drukkerij Peters Amsterdam B.V.. De ruimte in Diemen werd te klein.

De samenwerking is ingegaan per 1 januari 2011. In februari 2011 is de productie verhuisd naar Amsterdam-Zuidoost. De winkel aan de Arent Krijtsstraat in Diemen is per 1 juli 2011 gesloten.

Beide bedrijven maken volop gebruik van elkaars productiemiddelen en kennis, waardoor er een mooie synergie is ontstaan.

Per 1 januari 2014 is de BV Drukpartners DijkmanSmeink B.V. opgeheven en gaat Drukpartners DijkmanSmeink B.V. over in Drukkerij Peters Amsterdam B.V.